Testimoniale

"Vă mulțumim mult pentru clipele mirifice petrecute în Fabrica magică. Spiritul Crăciunului există, iar dumneavoastră, cu profesionalism, artă și dăruire, faceți să nu dispară, ci să vibreze în continuare atât de profund în sufletele de copii."
PUIU-TUDOR CONSTANTIN
Liceul Teoretic "Henri Coandă" Craiova


"Standul României, unul dintre cele mai apreciate și lăudate de către invitații internaționali, fără a constitui o surpriză, întrucât România păstrează un renume în acest sens, prin originalitatea prezentării și diversitatea produselor oferite a reprezentat o adevărată încântare. [...] Produsele dumneavoastră au evocat armonios nu numai calitățile antreprenoriale de excepție, dar spiritul autentic românesc și valorile tradiționale - ca o mostră a României europene."
REPREZENTANTUL MILITAR AL ROMÂNIEI LA NATO ȘI UE
NATO Charity Bazaar 2019


"Vă mulțumim din suflet pentru primirea la fabrica dumneavoastră și pentru tot ce ne-ați arătat și ne-ați oferit. Cu toții, mici și mari, am fost încântați. Vă dorim multă sănătate, sărbători cu bine și sperăm să vă revedem și cu alte ocazii."
ANCUȚA ZAMFIR
Școala Drajna de Jos


"Cupele și Platourile ornamentale care au fost oferite elevilor premianți și invitaților de onoare au fost realizate de firma Dumneavoastră cu o deosebită măiestrie, impresionându-i pe toți participanții din cele șapte județe prezente la concurs și din Republica Moldova. Pentru generozitatea Dumneavoastră vă mulțumim cu recunoștință."
DECAN
UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA, Facultatea de Științe


"Atât copiii, dar și cadrele didactice s-au bucurat foarte mult de această vizită [...]. Vă mulțumim încă o dată că ați făcut această bucurie acestor copii cu dizabilități, care nu trebuie să fie marginalizați de societate din cauza problemelor cu care se confruntă."
PROF. DEACONU MARIUS
Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Sfânta Marina", Curtea de Argeș

Suport clienti 08.00-15.00

+40 724 073 886 magazin@argcoms.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!